• trident
    "Cuasual 100% publámerként" őszintén szólva én is a vitamint a sima, korrekt, hangulatos játékban látom, a script és társai fontos téma valóban, de tudja a tök, nem itt érdemes megvitatni... Van olyan oldal, ami már teli van exploit leírásokkal meg a bright modellektől kezdve a wh-ig, (ami nem egyenlő súlyú! ófkórsz), de ez a témázás megmaradhatna máshol. Publáma én lownobként (terminus technicus: low --------- )nem adnék tippeket/tanácsot, de ahogy a warezos kérdezőket szarom le, nem örülnék neki ha cod4 topik lenne ebből.:)

Maximális reszpekt mindenkinek, nem vitázni akarok és nem is válaszolok, de lehet az a csalás, amit olyan előnyhöz való juttatás, amit egyébként nem tudnál igénybe venni? Mondjuk ilyesmi script volt a cod2-ben a fast.cfg, ami segítségével a félautomaták is úgy ürítették a tárat, mintha ejaculatio praecox-ban szenvednének? Ugyanakkor nem volt ilyen az a script, ami nade hajingálására volt való, ugribugrizott, meg dobta a granyót... Mielőtt mondaná valaki, nem használtam sem ilyet, sem olyat, se semmilyet sem, még egy nyomorult vsay bindem sem volt, személy szerint én alapból nem értek egyet a scripteléssel, DE ha most egy prauhácégémernek aki a cb honlap fényére tud csak elaludni és lustascriptje van, nos hát... Öööö... Hmmm...