ciki
-
A problémám az lenne azon kívűl,hogy beszart a bioszom. Ez onnan jött hogy egyik nap még a szünetkor szerdán kikapcsoltam a gépet 2 tájba. Nem szabályosan hanem szimplán kinyomtam a power-t. Azért nem állítottam le normálisan, mert úgysem ment volna, úgyanis WinME van(volt:)) fent a gépen és ugye van egy olyan hibája BilliBoy superszar OP-rendszerének,h bizonyos ATX gépeket képtelen leállítani, vagyis a monitor úgytesz mintha kikapcsolna, a winyo is mintha leállna, de a gép persze kerreg tovább. Teszteltem már a gépet, szóval, sajna biztosan hogy fizikailag is sérült. Kaptam ötleteket hogy hogyan is tudom ezt tesztelni és itt negatívan vizsgázott. Vagyis, kiszedtem az AGP-s TNT-et és beraktam egy ISA-s kártyát, ugye ilyenkor már el kéne indulnia ami nagy felvidulásomra nem történt meg:)) Ilyen ötleteket hallottam, és kaptam, aki tud valaki valahonnan szerezni, eladni, vagy valami. Amúgy míg el nem felejtem ABIT BH-6 os alaplapoom van, szóval ha van valakinek szűz !!!2MB-s!!! bioschipje vagy működőképes BH-6os bios-a azt írjon már, köszönöm mindenki segítségét....