Aces High
  • Alexease
    #15
    Bocsi hogy csak most irok, de csak most tudtam leulni...:(
    - Az editor ingyenes, letoltheto a hivatalos site-rol.
    - Letezik egy akbmp2map.exe (2.2 Mb) nevu util, mellyel szurke arnyalatos bitmap-eket lehet atkonvertalni 3D-s AH domborzatta. (Megtalalhato a site-rol nyillo fansite-okon.)
    - Van felho (idojaras) editor is hozza!!! AH Clude Edit.exe (340Kb). Ez hivatalos. Nagyon profi, lehet layer felhoket gyartani, es lehet barany felhoket is:))) Persze ezeknek a mozgas iranyat, sebesseget, magassagat, mereteit szabadon lehet allitgatni. Mind ketfajta felhotipusbol lehet tobb is. Nagyon korrekt az editor, a taj kepe folott mozgasban latod a felhoidet. Az elmentett file nehany Kb-t, hasznalhato single es halo modban.
    - Lehet allitani a napszakot is, percre pontosan. A napszak valtozik (teljesen dinamikus fenyek, arnyekok, szinek stb), lehet gyorsitani is. A legyartott felhoid arnyekot vetnek a gepre es a tajra is (es mind ezt ugy, hogy kozben mozognak, gomolyognak).
    - Valamelyik fansite-rol nyillik egy terkep resz. Komplett fold, szurkearnyalatos kep, 1:nagyonkicsihez, hozaadott utillal. Gusgs_1_2.gz (694Mb) hatszazkilenvennegy mega!!!! Eleg jo!!!

    Mara ennyit. JO gamet.
    (Csak egy baj van, nincs rendes offline resze. Pedig kiraly lehetne. Foleg ha figyelembe vesszuk amit nyujt - tobb tucat gep, latvany, dinamika, editorok stb - es mind ezt 17 Mb-ba lecsomagolva. Ezt igy is lehet. De nyolc pacienst enged onlineba ingyen. De a fizetos resz, elvileg 1024-et!!! Az mar egy kissebb fajta haboru.)
    Na csa!!

    Alexease