• inecromancer
    Sziasztok!

Én nem multiplayer miatt írok, egyszerűen csak felmerült egy probléma. Az elmúlt két napban végigbóklásztam a külföldi, hazai fórumokat, de sajnos nem találtam segítséget, ahogyan önerőből sem tudok már mit tenni. Egy utolsó próbát megér, hátha akad itt valaki.

A problémám konkrétan az, hogy a játék rettentő alacsony fps-en fut, főleg városban és méretesebb zónákban, ahol olykor egyenesen játszhatatlan. Ez csak azért furcsa, mert sok évvel ez előtt, a klasszisokkal gyengébb gépemen probléma nélkül hasított.
    Most egy Dell inspiron 1501-es Notebook-ról van szó, 2G rammal és egy ati integrált videókártyával, amin a Half-Life 2 például rezzenésmentesen elfutott.

Megpróbáltam kicserélni a drivert (többet is megpróbáltam), újratelepítettem a windowst, a játék beállításait végigpróbálgattam, ahogy a .ini fájlokkal sincs semmi gond. A régi illetve az új driverekkel egyaránt ugyanezt produkálja zsír új oprendszeren, minden szoftver nélkül ami bezavarhatna.
    A processzor hőmérséklete játék közben 45 fok, ami figyelembe véve, hogy ez egy notebook... úgy szólván ideális.
    A grafikai beállítások minimumra vételével sem szűnik meg a szaggatás, csak redukálódik. A hangbeállítások módosítása sem segített.

Valakinek van valami ötlete, hogy ezen felül mit lehetne még tenni?