-
Béke Nektek!
A mágus céh a citycore-ban a Tyr-templommal rézsut a toronyban székel, vmi Eltorra vagy ki a steward nála érdeklődj arról: Miféle céh ez itten? és folytasd a dumcsit amig nem ad Neked egy kulcsot, ez a kulcs nyitja a laborokat amelyeket az őselemek kutatásának szenteltek. Ha mind a 4 őselem szimbólumát vagy fókuszát leadod a csajnál és kéred, hogy értékeljen ki akkor jönnek a következő feladatok. (spoilerból jeles vagyok;-))
Darkness és Ultravision egy példán keresztül:
Kisasoltam (merthogy belebújtam a párduc testébe, ugyanis az én mágusom magában eléggé balkéz), hogy a nagyobb teremben áll egy vari és körötte néhány testőr eléggé messze az ajtótól.
Memorizálok 2 db Ultravision és 2 db Darkness, a szokásos bepancsolás(löttyök meg magic) után a párducra és magamra rányomok egy-egy Ultravisiont( apró szemek keringenek mindkettőnk feje körül, sietni nem kell 1 óra/szint). Szólok a párducnak, hogy maradjon békén és szorosan kövessen(ehhez szükséges az a mod amit Jakuza-val dumáltunk picivel ezelőtt). A legnagyob rejtőzködéssel megközelitjük az ajtót és kb. az ellenség felé vezető út felére(vagy oda ami belátható) kiteszek egy fekete foltot. Mint szélvész a párduccal együtt betépünk a folt belsejébe, azt még látjuk hogy az ellen moccan az akcióra de befejezni már nem képes hiszen akkor már benne állunk a nagy büdös sötétben, esetleg az íjászok lövöldöznek vaktában. A következő foltot (2.Drakness) úgy helyezem el, hogy a peremén ott legyenek az erősebb ellenfelek és az ellenséges vari és ha megvan megint zsupsz a foltba át. Az eseménysor hasonlít az előbbire. Benne a foltban a párducot utasítom a támadásra és én is előszedem a destrukciós mágiát. Az ellenfél síkideg mert látja, hogy a sötét semmiből néha kicsap egy villám vagy tűzcsóva és néha felbukkan egy párducfogsor amitől hullanak mint a zsák. Az ellenfeles vari csak ácsorog kimeredt szemmel, a testőrök esetleg még moccannak,hadonásznak de a számukra vak-(számunkra nem)harcban kiszenvednek.