• Sipocz
    Béke Nektek!
    Vizsgálódtam és szenvedtem egész hétvégén a kari alkotással, mivel számomra minden dolog nagy újdonság! Nem vagyok D&D-és, főleg nem 3E így a mágiaügyek nekem szokatlanok, elsősorban az előre memó miatt. Azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy a mágiát teljesen mellőzzem ezért rakosgattam ezt is, azt is. A vége egy ranger/sorceror lett, ami így elsőre eléggé elmeháborodottnak tűnik, de nagyon jók a tapasztalataim. Természetesen a ranger-ság túlteng, ha megéri a végét min. 13:7 arányban. Ámbár nagyon jó a magas karizma a sok csocsorászás miatt, a palikat ált. elsőre lepersuál. A mágiák közül csak azokat veszi fel amelyek stat.érték vagy skill javitók, azaz csak addig mágus amig ezzel a bajvívót megtámogatja. Nagyon aranyos a pixi familiáris és így elértem, hogy nem kell "kétkezi" kisérőt felvenni, hanem jöhet egy pap vagy egy mágus. Az egyedüli felesleg az ilyen összeállításban a harcos kaszt páncélismerete, de ez nem igazán zavar. Azért csak felvettem egy +1-es posztóvértet, az 1:20 arányú spellrontás azért még tűrhető effekt.