Első Generáció
  • CSOCSO
    #84
    na idefigyelj te vén pöcs te fasz te!!
    ha egy ilyen dolgon kiakadsz akkor igen nagy fasz lehetsz! ha nem érted miről beszélek!!!de neked hiába mondhatom hogy mia fasz van te nem fogod fel!! IQ bajnos neked mennyi az iq-d? 100-120? ahamm és mekkora számot szoroztál meg mivel? he? köcsög! azthiszed te vagy itt a májer hogy bejösz aztán anyázol he?
    hülye fasz vagy bazzeg!!!
    elmondom neked hogy kb 3 részt láttam a nemtom mennyiből mert nemszoktam nézni sorozatokat néha ha nincs más dolgom csak akkor!!!
    de látom te nagyon jol elvagy a magyar szinvonallal ami olyan mint az alföld sik vazze!!!
    nézzé meg egy zimmer freit vagy egy express filmet vagy melyiket amiben a dobo kati szerepel! nah az a neked valló film!!örüljé felrobbantottak benne egy 20 éves trabantot az is ilyet szolt kb: pukk!!!
    ez a film haladás!!!!!végre nem gusztustalan fejü ismert szinészek vannak benne hanem szép lányok meg hasonlok végre nem ladákkal meg opelokkal bszakodnak benne hanem porsche , viper meg hasonlok!!!!végre a kamerámak is van szine!!!nem olyan mosott szar mint akármelyikben! ja arról nem is beszélve hogy ez az egyetlen olyan magyar film amiben egy féfri ordit és az rendesen mély is meg ordibálásnak mondható! mig egy átlagos magyar filmet hangosithtsz jobra balra a férfi hang nyávogni fog!!szarok a magyar filmek ez korszakalkoto! ha nem is lesz nagy durranás de ennek a filmnek a hibáiból már tanulhat a jónép és johet a jo film! tegyük hozzá hogy megint nem birjátok pl azt is elfogadni hogy a barátokközt ugyan ilyen tirpák szinten indult el!!!!szal erről ennyit!!!!