Hol találom???
  • Borg
    #27
    Na személyesen is volt szerencsém az ISOt (FLT) kipróbálni.
    Elöször install után ráment a hivatalos patch xxx22 ig asszem, aztán az ehhez a verzióhoz kitalált crack, majd egy IP2IP crack, amitöl ipip között tudtunk jáccani, csak a masterszerveren át nem. ISTENKIRÁLY a játék, iszonyatos a feeling meg minden, de apróbb bugok azért még vannak, ami akár a feltörésnek is betudható, pl minden uj "LAN" game elött le kell törölni az össze DSO filet, és a clientprefs.cs böl kiszedni a filterre vonatkozo sort, egyébként egy rakás unhandled exceptionnal száll el ha refreheled a szerver listát. Ez azonban egy bat filelal megoldható, szóval nem különösebben gond.
    Botok ellen játszottunk páran, de még mindig csak az állam szedegetem a földröl, miket csinálnak a botok.. Nagy meglepetéssel vettem pl, mikor egyszer csak támadásba elndültek (!), és mortarral szórták a bázisunkat, a flagért mentek stb. Közben dumálnak, taktikáznak, repülnek, minden. Szóval az intelligenciájuk ott van a toppon nagyon.
    Grafika igen süti, 1024ben, 32bit, és minden maxon akadásmentesen megy (hardwareforummban gef2mx forumban megtaláljátok a konfigom), király zene megy a játék közben, szóval feeling ezerrel.
    Asszem mindenki összeszedheti magát, hogy csak megközelitöleg ilyen jó gamát tudjon gyártani mint ez.
    Hosszu ideje ez lesz az elsö gém amit megveszek origint is:)) Kis hazánkban kb ápr közepére várható.