Operation Flashpoint
  • DOGMAN
    Na itt vagyok ám én is, és nem írok mindenre választ külön csak úgy összevissza ahogy szoktam.
    Ha visszaolvasod a fórumot (több évre vissza:D) ezekl a dolgok már szinte mind megtörténtek amiket mesélnek itt néha az új memberek.
    Mivel mikor én alkalmaztam "bullet timét" a scriptreference még gyerekcipőben járt (értsd szinte alig pár script parancs működött és volt publikus) talán nem is tudtam volna olyant csinálni ment te.
    Az enyém csak egy példa volt az időp lassítására: motorral ugrattál egy ugratón, át egy tank felett.
    Mikor elemelkedett a motor a földről, az idő lelassult és a kamera elkezdett lassan 360 fokban forogni a player körül(ilynekor már ugysem tudja irányítani a járművét)
    Mikor a tank fölé ért kétoldalt hatalmas robbanások keletkeztek, tüzijáték meg minden.
    Majd mikor (ha elég gyorsan ment) elért a tank csövéig akkor a tank lőtt egyet.
    És mikor a motor földet ért, visszaadta a rendes idősebességet és a kontrollt a vezetőnek.
    A hozzászólásomból nem a lenézést akartam kimutatni, csak azt hogy egy újszülöttnek minden vicc új.
    Meglepő hogy néha milyen újdonságnak gondoltok(nak) dolgokat ami már másnak lerágott csont.
    Mégegyszer: nem akartam megsérteni senkit a hozászólásom stílusával.
    NA!
    És igen a ZSÍR klán valamint a HUNGARIAN OFP SCENE alapító tagja vagyok!!
    Höhhö:D:D
    És erre büszke az ember ekkicsit, ... nemis ekkicsit!!!
    Cifu meg erre gondolt:)))
    Néha úgy véd bennünket netszerte mint egy dühös pitbull:D
    Köszi Cifu!! :D