36515883un.jpgReggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/

• qper
    húú ez alap hely, egy belga sülkrumplis "gyorsbüfé" (ott van ilyen vagy kismillió).

a sültkrumpli nem olyan sz*r mint a mekiben, hanem itt nagy hasábokra vágják, és nagyon korrekt áron adnak hatalmas adagot belőle (és tényleg finom). A krumpli óriási adag, és van hozzá vagy negyvenféle irdatlan fimnom szósz (nekem a kedvencem a szaté, ami egy édes mogyorókrém mártás, nagyon passzol hozzá).
    A krumplin kívül a sokfajta hotdog, hamburger (igazi retró, pufi hambiból készül caslamádéval, ahogy a Moszkva tér c. moziban lehet látni :), sült csirkék, illetve toast-ok.

Egy Retro menü (Moszkva tér hambival, nagy krumplival, Traubival, egy szósszal olyan 1000 Ft-ba kerül, de nekem eddig csak a krumpli felét sikerült megenni mert hatalmas az adag, szó szerint kibuggyan a tálról)

Tegnap holland menüt ettem (hambi elfogyott este :(, detto olyan mint a hamburgeres menü csak adnak hozzá két nagy ránttot csirkemellfilét, ára pedig 1.100. Ennyi pénzért verhetetlen szvsz.

Egyébként ott van a Ráday elején ( Múzeum krt felől), nem lehet eltéveszteni mert amikor minden hely tök üres ez akkor is televan :)