36515883un.jpgReggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/




  • V43 1105
    #12524
    1 kg liszt (olasz liszt a legjobb a pizzához)
    1/2 liter víz
    2-3 evőkanál extra szűz olívaolaj
    3 dkg élesztő
    1 evőkanál tengeri só

    Anyám ez alapján szokta csinálni, kb 4 db 30 centis pizza ki jön belőle.

    Szószt én szoktam csinálni, csak és kizárólag friss alapanyagokból, tehát a tubusos pizzakrém kiesik.. Hagyma, friss paradicsom, só, bors, fokhagyma, sok sok friss bazsalikom vékonycsíkokra vágva, amit csak akkor teszek bele, ha már maga a szósz megfőtt, és azonnal lezárom a lángot. Ez rá a tésztára, feltétet bőségesen aztán sajtnélkül be a sütőbe, és kb az utolsó 10-15 perc sütés előtt kerül rá a sajt. :-)