Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
#12524
1 kg liszt (olasz liszt a legjobb a pizzához)
1/2 liter víz
2-3 evőkanál extra szűz olívaolaj
3 dkg élesztő
1 evőkanál tengeri só
Anyám ez alapján szokta csinálni, kb 4 db 30 centis pizza ki jön belőle.
Szószt én szoktam csinálni, csak és kizárólag friss alapanyagokból, tehát a tubusos pizzakrém kiesik.. Hagyma, friss paradicsom, só, bors, fokhagyma, sok sok friss bazsalikom vékonycsíkokra vágva, amit csak akkor teszek bele, ha már maga a szósz megfőtt, és azonnal lezárom a lángot. Ez rá a tésztára, feltétet bőségesen aztán sajtnélkül be a sütőbe, és kb az utolsó 10-15 perc sütés előtt kerül rá a sajt. :-)