Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Az igazi? Hát, én megszerettem hamar. Valahogy olyan emberléptékűre sikeredett. Nem versenyautó, de nem is baj. Én már kiöregedtem abból, hogy a pirosnál legyorsuljam az ifjú titánokat! Arra ott volt a Galant! :) Szóval, strapabíró jószágnak mutatkozik, kell is ezekre a szuper magyar utakra. A fogyasztása 10 lityi itt a városban, ami szerintem nem olyan rossz adat egy állandó összkerekestől. Hosszabb úton megelégszik 9 literrel is. Kapcsolható felező és diffizár, meg minden olyan "szolgáltatás", ami kell. A kasztni kellően merev a létraváznak köszönhetően. Van benne hely bőséggel hátul is, a csomagtartója is kellő méretű (nekünk 5-ajtós, benzines van). A szaksajtó ír róla hideget-meleget, de én eddig nem panaszkodhatom rá. Nem szabad mindent elhinni az újságoknak. Nem olyan Suzuki, mint amit a többiről híresztelnek.* Teszi a dolgát...
A lényeg: ne hasonlítsd a csillivilli Hummer-hez, a dögös X5-höz vagy Q7-hez, de még a Nissan X-Trail sem azonos kategória! Ez egy szegmenssel lejjebb van. A RAV4 nem jobb nála egy fikarcnyival sem, állítom, csak drágább...
* Többi Suzuki: keress még egy olyan autót, amely ilyen profin tudta átvenni a Trabantok, Ladák, Skodák szerepét! Nekem volt pár autóm az évek alatt a VW-től, az Opelen át a Toyotákig.