Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Earthquake27
    #269526
    Nos úgy tűnik, hogy fején találtad a szöget! A Roadster felnije valóban 20/21, míg a másik 19/20-as görgőkön gurul... Szóval nincs az elbaltázva, csak a roadsteren eleve nagyobb kerekek vannak, és ezáltal nyilván jobban is néz ki! Múlt héten végre befutott a várva várt kékség is, de nem volt olyan könnyű szülés, mint ahogyan azt a hirdetés képei alapján véltem gondolni, ugyanis az előző "gondos" gazdája mindent elkövetett, hogy pokollá tegye az életemet!

    Nem tudom milyen megfontolásból, de letörte a modell mindkét ablaktörlő lapátját, amit profi módon pillanatragasztóval próbált meg visszaragasztani oly módon, hogy közben a fél első szélvédő, a csomagtér ajtó, és a csomagtér ajtó és a szélvédő közötti kis légbeömlő mögötti fényezett rész agyig pillanatragasztó lett!!! (Ez persze nem látszott a hirdetés fotóin) Továbbá, ha nem lenne elég, hogy letörte mindkét ablaktörlőt, a bal oldalit úgy sikerült neki eltörnie, hogy a rögzítési pont egy 2 mm hosszúságú darabbal tört el, ill a kar végéből is le volt törve egy jókora darab, ami természetesen meg sem volt. Így a bal oldali kart 3 db-ból kellett összelegóznom, hogy legyen egy épp ablaktörlő karom!

    Aztán szintén pillanatragasztóval fordítva ragasztotta fel a két visszapillantó tükör tartó konzoljait... Ezt természetesen tök egyszerű volt úgy leválasztani a modellről, hogy ne sérüljön a modell, és a konzolok fényezése!

    És akinek ez még így kevés lenne önmagában a biztonság kedvéért eltörte a bal hátsó kerék alsó fém lengőkarának rögzítési pontját, így ha a modell súlya ráterhelődött a bal hátsó kerékre, akkor mint a csuklós Ikarusok hátsó kereke kifordult a helyéről!!!

    És mindezt megkoronázta a kb 5 kg por a modellen és a belterében, továbbá az ízlésesen a motortérbe borított Cola is!!!

    Na ehhez mérten 4 nap intenzív wellness kezelés után most így néz ki a gép...