Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Earthquake27
    #269521
    Nagyon szépen köszönöm! Elvileg 7300 gramm, és 595 mm... Kézben tartva viszont sokkal nehezebbnek tűnik!:) Még most is egy kisebb vagyon az áruk, de én elképesztően kedvező áron jutottam hozzá, ezért egy barom lettem volna ha kihagyom!!! Konkrétan első körben azt hittem, hogy át akarnak vágni, és csak lehúzás az egész, de amikor küldött egy rakás fotót a modellről az eladó, akkor jöttem rá, hogy csak egyszerűen nem tudja hogy mit árul...
    Ha őszinte szeretnék lenni, akkor azt kellene mondanom, hogy nem tudok nyilatkozni, hogy hogyan viszonyul a részletessége egy 1:18-as AUTOart Aventadorhoz képest, ugyanis sajnos nincs 1:18-as Aventadorom! Ellenben van nagyon sok más 1:18-as AUTOart modellem, és azokhoz képest a modell minősége hozza ugyanazt a színvonalat, de többet nem igazán tud! Ugye itt is csuklópántos zsanérokon nyílik a géptető, és a csomiajtó, ill mindenhol gyönyörű gázteleszkópok vannak... viszont ami nagyon tetszik benne, az az hogy a csomagtartó vízzáró gumi szegélye a modellen is valamilyen enyhén rugalmas anyagból van, amit ha megnyom az ember, akkor érzik, hogy deformálódik, majd visszanyeri eredeti alakját... Szerintem ezt az 1:18-as biztosan nem tudja!
    Én azt mondanám, hogy a modell nem éri meg azt az árat, amit az Ebay-en kérnek érte, de ha valakinek szerencséje van, és jó áron kifog egy példányt, akkor nem szabad kihagyni!