Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
köszi
nagyon sokat vaciláltam hogy a kék-fekete kombó vagy a bordó-fekete legyen, nem nagyon tudtam dönteni, mindkettő dögös, annyi döntött a kék mellett, hogy van egy Zonda C12 modellem (Solido
) és az kék, gondoltam jó páros lesz így belőlük
hát a belső színek frontján az AA (és azt gondolom a Kyo meg mégjobban) elég töketlen, talán egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány dögös belső színt párosítottak össze a külsővel, én sem értem miért...., szerintem még csak nem is pénzkérdés lenne, szimplán csak igénytelenség
amúgy most ahogy körbe néztem nem tudom hol mennek 190 euróért az AA modellek, de én most per pillanat csak messze 300 fölöttieket látok, annyit ha ütnének se adnék érte, ennyit még a jóval dögösebb BC verzióért se adnék, pedig a BBR megcsinálta gyönyörű kék-karbonszál kombóba, ami nagyon dög, igaz az már 400+-os :) és még csak ne is nyitható, nem hogy koffer legyen hozzá

apropó koffer, igen az mindig nagy geg egy ilyen gépnél, az AA ebben tényleg felette áll a GTA-nak (meg másban is, nem is vitás) de a motortérre azt mondom ott épp nem is olyan nagy a különbség, bár nem is kérdés hogy az AA szebb, de nem olyan sokkal. Azért a ZondaR motortér szintjét szerintem nem sikerült megismételnie az AA-nak :)