Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #268021 De legalább látod a fényt az alagút végén, még ha az egy jól felszerelt (új)kisautó árába is kerül :)
A "minden-jöhetbe" az a szép, hogy soha nem érsz a végére, mert mindig lesz valami ami bevonz egy másikat... v. kettőt.
Én gyárat nem alapítanék, az túl macera, inkább egy manufaktúrát, egy garázsba simán lehetne tolni a rezsineket, egy ideális világban végtelen szabadidővel akár még én is csinálgatnám :) az otto legyárt sztem bármit, ha nem az ő nevük van az alján és nem kell a jogi procedúrákkal bajlódni... rendelnék x-db akármit-szétszerelve-fényezés nélkül, amihez szintén bármilyen kittet legyártanak, egy felniszett, valami lehetetlen szín és kész.
Az rwb+lwb autókért pont megőrülnek az emberek, bármiből-bármilyen akár kitalált verziót kilehet nyomni, rárakod egy bőr v. karbonfóliás talpra, egy plakett hogy limitált, vitrin+doboz és simán 4-500€... azt az egész bő a feléből megáll.... ha még az élvezeti faktor is megvan hogy ilyenekkel ütöd el az időt akkor egész jó móka lehet :) no persze pénzt csak pénzből lehet... bele kéne rakni nem keveset, de ha 1-2 párhónap alatt a dupláját kiszeded azért az nem rossz... utána már csak a csengőt kell leszerelni, hogy ne tudjon rádszállni a hivatal
merthogy itthon valakinek előbb-utóbb -de inkább előbb- szemet szúrna az is holt ziher.