Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ndns #267711 most mond meg, hat nem eredeti? ha elmondom nekem mik tetszettek.... chevy van volt a kedvencem meg ez. maig rejtely miert.
marmint a van. de erdekes nem a ford van, vagy a dodge ram, csak a chevy van. matrabol se a murena, a bagheera vagy a djet, hanem a rancho. valamiert azt az erzest adja, hogy ezzel a vilag vegere is. pedig ahogy korabban mondtak, nem is volt 4wd. dehat mit tudtam en akkor 5-6 evesen. a tercel is tetszett, de csak a 4wd kombi. talan a hatso ablak miatt, volt benne valami szokatlan. mint amikor kijott a 928 es ledobbent az autosvilag, h jee ilyet is lehet? aztan mindenki igyekezett beepiteni a formavilagaba (ugye sierra es tarsai) regebb (legalabbis nekem) ami szokatlan volt, ujszerunek tunt. viszaterve a vezervonalra, a franciak nagyon karakteres, legies jarganyokat rajzoltak egesz sokaig. most is probalkoznak, neha sikerul is egy egy vonalat eltalalni, de azoknak a karakteres idoknek talan vege. egyedul a ds-ben es neha a citroenben pislakolt vmi tuzecske, meg az alpineban szorvanyokban - de ez csak sajat velemeny - a tobbiek annyira kiszamithatoak...
Te/Ti hogy latjatok?
Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.09.06. 17:06:34