Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
no de akkor legyen egy olyan amin működik is a bukólámpa :)))
mióta kihozta ezt a modellt az AA, sokat gondolkodtam hogy legyen-e nekem is ilyen
Lambo gyűjtőként talán nem is lett volna kérdés, de az AA jelenkori árpolitikájának hála új kiadású AA modell már alig alig tud sajna beparkolni a gyűjtimbe :((
megaztán volt is már 3 Countach modellem, úgy gondoltam drága is meg nem is létszükséglet
aztán úgy hozta a sors, hogy két -amúgy nagyon szép, de a gyűjtemény alapszabályom perifériáján lévő- lambo modellt eladtam, így nyílt egy kis anyagi és legfőképp vitrin helyi lehetőség egy kis utánpótlásra
így újra előtérbe került ez a típus
jött a következő probléma, milyen színű legyen? igazából valahogy minden kiadott színnel valami bajom volt: piros szép, de volt már más évjáratban, a szürke béna szárny nélkül, a fekete nagyon sötét vitrinben, a fehér mondjuk rendben van de kicsit sok hogy mindene fehér....
node ha az ember próbál jóval a piaci ár alatt szerezni egy kívánt példányt akkor nem mindig a kívánt szín esik a látómezejébe, persze csak azért mert olcsóbb valami még nem vettem volna meg, de amennyire minden színnel volt bajom annyira mindegyik tetszett is
tehát tetszett a piros és a fehér, ezért vettem egy feketét :))))
liciten, jóval ár alatt
és nem bántam meg egy kicsit sem hogy a feketét vettem meg
nagyon durván néz ki feketében, és a világos belsővel nagyon ütős kombót képez
és viszonylag világos helyre került a vitrinbe is és nem is tűnik el, mint ahogy gondoltam előtte
mikor először kézbe vettem az volt az első gondolatom, hogy ez lehetne Darth Vader szolgálati járműve :))
szóval a modell:
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.06.14. 21:32:29