Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #267056 Azt nem értem miért akadsz ki rendszeresen hogy ennyiért mennek a modellek ;) Egy régi, hiányos lemezáru akármi megért 30-40ezret ? Vagy egy 1:43-as Ikarus ? Ugye hogy nem...
Amúgy meg hogy a viharba ne vennék meg ennyi pénzért, én is megvettem volna ha mondjuk az eu-ba hirdetik, (csak valószínű lecsúsztam volna, ha csak nem pont az orrom előtt rakják fel) ez gyakorlatilag egy full kész prototípus, (ami mellesleg marha jól néz ki ) 1(!)darab van belőle, meg lehet valahol még van egy piros is, ha azt be nem zúzták...
Abszolút kuriózum, sztem 3x-4x ennyi pénzért is simán ellehet majd adni, amúgy ha kiadják is tuti elkérték volna az árát, egy sima piros 355-ös is 2-300 euró körül megy, (már ha van eladó) már a feketék is kikoptak, azoknak is megy fel az ára, 1-2év is egy "sima" 355 is ennyi lesz mint most ez a ch.
Ha nagyon háborogni akarunk, hát háborogjunk.
Na ez a vicc, nem egy prototípus ami ki tudja hogy kikerült a piacra, már a sztori is tök érdekes... figyeld majd meg, ha nem egy igazi fanatikushoz került, akkor felfog ez még bukkanni, és majd nézd meg mennyiért fog elmenni ;)
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.01. 20:35:49