Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nem pörög már úgy ? Hej de finoman fogalmaztál, régen jártál arra ;) őértük egy fél krokodilkönnyet se fogok ejteni... maguknak köszönhetik hogy közép gyenge modellek vannak már csak a poros polcokon, és a panasz hogy nem megy-nem megy.... persze hogy nem megy olyan árréssel... mehetett amíg nem tudtad kint mi-mennyi, ma már ember nincs itthon aki annyiért megvenné, na jó ma már senki nem vesz semmit, de régen (4-5éve) azért volt egy masszívnak mondható gyűjtőközönség itthon, aki azért szépen vette/vitte a modelleket.

Amúgy sztem itt talán mindenki egy kicsit ott "nőtt fel", ami persze így csalóka, mivel gyakorlatilag nem volt más, de a tényen nem változtat; szép modelljeik voltak, mindig egyfajta ünnep volt oda bemenni, nem tudtam mivel jövök ki, mert nem volt net, lövésem sem volt mik vannak kint, de pont ettől volt szép az egész.

Kyo, AA, PMA, UT, Exoto, volt minden és korrekt, jó áron. Aztán egyszer csak elszálltak, emlékszem Kyo 745-öst vettem 17ezerért, mondták hogy jön majd az E60 5ös is, bementem pár hét múlva és valóban ott volt.... kb. dupla annyiért .......... akkor kezdtem (meg gondolom még jópáran) nézegetni, hogy kint mi-mennyi..... és amikor még postával is sokkal-sokkal jobban megérte behozni egy-egy modellt akkor még szép hogy inkább onnan veszi az ember.

Ha meg netán érdeklődtél valamire, olyan magas lóról, pökhendi stílusba leosztottak, hogy csak na... mert megvan a vásárlóközönségük akiket nem érdekel az ár hanem megrendelik és bejönnek érte..... mikor mertem kérdezni hogy egy modell ami kint boltba(!) tehát számlával 169€ (és nyilván nem karitatív szervezet a német bolt se hogy bukóval adják) akkor az miért lesz náluk 250.... és miért kell 150-et otthagynom előleg gyanánt ;) jah hogyha netán nem venném át akkor is rendezve van a sztori

Amúgy volt még egy játék és makettbolt a Móriczon is, ott is voltak egész jó AA, UT modellek, mondjuk az elég drága bolt volt, cserébe ott is egy maximálisan elszállt, pökhendi nő volt, aki úgy nézett mindenkire mint egy darab sz.rra, amíg nem derült ki hogy veszel valamit jóóó drágán, akkor már persze kenyérre lehetett kenni...

Meg volt egy a Lurdy-ba is, bár ott inkább Maisto + Welly, a vége felé már Norev, Solido is, és elég masszív kínálatuk volt (színben is volt rendesen varia) ott is sok modellt vettem, de ott is volt egy főnökféleség nyanya aki vérbunkó volt, mindig beszólt hogy amíg nem fizettem ki addig nem bonthatom ki :)

Meg volt még két kisebb bolt a körúton a Blahától 1 v. 2 megállóra, az egyik gyakorlatilag egy pinyóba :) a másik meg egy körfolyosós régi ház udvarán, mindkettőbe csak Bubuk voltak és nem valami sok. De volt üvegvitrinjük a körúton, ott mindig ki volt rakva-kinyitva 2-3 darab, hosszú-hosszú percekig csak néztem őket, Muter alig bírt elrángatni onnan :)
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.05.30. 17:57:24