Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266847 Most ha arra reagálsz amit itt írtam, akkor nem értem :) Mert ott pont azt nyomom, hogy a rezsinek miatt szálltak el az árak, még szép hogy nem ér meg egyik se annyi pénzt... hát még a szobrok.... de ezt köszönd azoknak akik boldogan fizetnek egy 100-150€-s Otto v. GT S-et, --------mert az AA már horror------- közbe ő miattuk van, mert ha senki nem venné ezeket, akkor szépen beárazná a piac és adhatnák 40€-ért amennyit kb. reálisan érnek.
A minőségi(bb) rezsin más tészta, mert annak teljesen más piaca van, azok a gyűjtők előtte meg utána is megvették/megfogják venni a többszáz €-s modelleket.
Ha a faxbukos hsz-omra reagálsz
akkor nálam az "elmebeteg áron" verte ki a biztit ;) Írd oda ezt egy otto-hoz, vagy bármi máshoz, de ne pont egy szép és patent AA-hoz.
A modell amúgy csípőből hozza a szokásos AA minőséget, már a faxbukon se értettem, hogy miért írod nem ér annyit... (??)
Mit kéne még hoznia hogy megérje azt a pénzt ? A minichamps nem szebb és azt se adogatják sokkal olcsóbban, a "kicsit hozzárakva" se tudom még mindig hogy mit vennél ? Ami jó és szép, és ritka és még fokozhatnám... annak megvan az ára de ezt Te is tudod...
Én ha ilyet keresnék simán megvenném, a kollégát ismerve tuti még kerekítene is az áron és nem felfelé ;)
Itthon úgyse fogsz találni, de ha lesz se fogja senki 25ezerért adni neked, vagy valaki fölrakja, azt megint elviszik az orrod elöl és mérgelődhetsz :))) ilyenek vannak, kb.4-5évente... Felbukkan egy ufo aki vagy nincs tisztába az árakkal vagy nem tudom és legóért ad valamit, de arra úgy is 5en ráugranak egyből, ha más nem azért hogy később eladja drágábban...
Vagy lehet kint próbálkozni, várni, van amikor bejön, vagy kifogsz egy francia/olasz licitet amit pont átsörözik egy német ... de az se fog megállni 30alatt mire hazajön.
Tetszik vagy nem (ahogy ott is írtam ezt nem személyesen neked célzom) az igényes full fém, nyitható modellek egyre drágábbak lesznek, pláne amit a német szeret és megvesz, Porke, BMW, Merci már most horror, és ahogy egyre jobban kopnak ki úgy lesz még inkább horror... Most még hüledezünk egy 200-300€-s régi AA modell árán, hamarosan 4-500 lesz, mert megfogják adni érte, ott leszarják hogy itt már 6számjegyű az összeg... Most se ritka hogy egy-egy ritkább darab belenyal a 100ezerbe. (licittel!)