Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #262799 Ha nem mondod észre se veszem, vagy inkább úgy mondom fel se tűnik, mert az 1:1-et se ismerem, úgyhogy nekem eladták volna így is :)
Félre értés ne essék nem vagyok rezsin-ellenes, de azért könyörgöm legyen már meg a helyük a piacon .... (már rég nincs)
Sztem egyszer minden gyűjtő életében jön a pillanat, (ha abból indulunk ki, hogy "nem ma kezdte" az ipart, tehát fémezett) hogy becsúszik egy rezsin, mert kiadják azt amire nagyon vágysz, és tudod hogy más jó eséllyel nem fogja, sőt a mostani helyzetet nézve szinte 100% hogy nem.
Na olyankor jön az hogy huh ez tényleg de szép, szép fényezés, király illesztések, mivel nincsenek illesztések :) és becsúszik még 3-4-5-6 darab.
De azért ne menjünk el a sötét oldal mellet, hogy egy kazánlap az aljuk, oké-most már próbálkoznak kicsit formázni, de mindig buta marad, mert buta... Elől-hátul tengely, és még arra is lusták hogy a féktárcsa forogjon-nyereg fix legyen, holott ez pofonegyszerű lenne. Persze ez olyan marháknak mint én pont jó, mert simán tudod umbauzni a kereket, de biztos nem ez volt a fő szempont
Azt már fel se vesszük, hogy nem lehet kormányozni az elsőket, mert olyan is van hogy még a kerekek se forognak, annyi ragasztót tesznek oda...
Ott van még az ultravékony ablak, a régebbi AutoArt dobozok plexije masszívabb volt annál. Az ablak torzít és nyeklik-nyaklik, egy időbe a HW is ilyen papírablakokkal próbált költséget csökkenteni, de hamar leszoktak róla, úgy látszik a rezsinnél belefér, és senkit nem zavar egy 100-150€-s modellnél.
A beltérben ahová pont nem nézel elsőre (vagy ha úgy tetszik amit nem látsz a vitrinben) ócska, kézzel-ecsettel festve, de úgy hogy kezdő makettező szebbet csinálna.
Ezek olyan "hibák" vagy inkább rezsin-jellemzők, amiket elfogad az ember egy 20ezer forint körüli modellnél, (bár most hogy ezt a mondatot leírtam azért bevillant hogy 2-3 éve egy sima, mezei Autoart is 20ezer körül ment.........) de most őszintén mikor 3x-4x ennyi pénzt kérnek egy ilyenért...........