Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #262793 Nyilván a többség nem az én véleményemen van, nem véletlen fordult a modellipar a nyithatatlan rezsin / vagy néha fém modellek felé.
Betolod a vitrinbe azt jónapot... (ezt most nem rosszindulatból írtam)
A dolog szépséghibája ott van, és erre próbáltam az előző kisregényemben is rávilágítani, hogy az ár ettől függetlenül nemhogy csökken, vagy stagnál, hanem eszement mód megy felfelé... holott egy rezsin előállítása töredéke egy részletesen kidolgozott fémnek.
Tudok neked nem egy-nem két AA modellt mutatni, ami illesztésre / fényezésre simán odarakható egy rezsin mellé, nyilván nem mindegyik és tény hogy a rezsin ilyen téren nagyon erős, de ugye "illesztésről" azért ott nemigen beszélhetünk, mert nincs ami illeszkedjen, a gyantát meg egyszerűen könnyebb szépre fújni.
Ez megint nem bántás, de azért mert egy nyitható fém modell alapvetően k.drága, az nem azt jelenti hogy jobban is néz ki, jó példa erre a 901-es Porsche, a CMC sokkal-sokkal drágább, bőr az ülés, ajtókárpit, leszedhető a kerék, stb-stb-stb.... és mégis az AA sokkal életszagúbb, "összerakottabb-igazi autó" érzést kelt, ez lehet most hülyén hangzik de aki látta már mindkettőt az tudja miről beszélek.
És hidd el van még jópár ilyen példa, azért írtam az Aventadort is rezsin-fém összehasonlításban, egyszerűen érthetetlen miért vesz valaki inkább rezsinbe egy olyan modellt, ha csak nem presztízsből hogy az drágább és kevesebbet nyomtak belőle.
De mondhatnám pl. a Veyront is, valami egész elképesztő áron mennek azok is rezsinbe, nem kicsit olcsóbb a fullos-nyitható szétszedhető, szárnyát kipöccintő :) AA verzió.... vicc.
Erre utaltam hogy megy a hype-vonat; a rezsin az legalább szép, úgyse nyitogatom jó az. Holott fémbe is tudnának olyat minőséget csinálni. Nyilván nem hülyék, hogy abba csinálják, pláne hogy még a piac se igényli. Az ár ? Na az ár viszont az marad...
Nem lenne baj ezzel a rezsin-dömpinggel, ha ott lenne árban ahová való... de 100ezer forint totál vicc... (a 70ezer is) oké, a Ferrari más, mert jogdíjjak, meg ki csinálja meg méltó kiadásban.... de ez már megint egy másik történet hogy akkor mi a lótúróért "kapta" a Bubu/Majsztó a gyártási jogot................
Ha megnézed már egy szimpla GT S is totál elmebeteg árba megy, azt a nyamvadt 993 4S-t nem kapom meg 150€+posta alatt......... mikor kiadták 26-27ezerért (jött volna haza! tehát a modell kb. 21-22ezer volt) azon is vacilláltam hogy sok az egy rezsinért..........