Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #262789 Az a bajom vele hogy egy 100ezer forintos modell, (vagy "csak" 70ezer a másik) és semmit nem tud(nak)... vicc.
Egy bukólámpás modell működő bukólámpa nélkül meg iszonyat lehangoló, oké ez rezsin, itt semmi nem nyílik, nekem is van pár rezsinem, max. 20-25ezer forintot érnek... Egy kivételével nálam nem is került egyik se többe, és az az egy se 100ezer volt... elképesztő.
Csak hát ugye szét van hypolva a piac hogy ez kell a usernek. Egy komolyabb AA-ot meg már "rezsinárba" se tudsz eladni, közbe 30-35ezerért mennek el -pár éve 59€-ért adott Otto BMW-k.... (itthon!)
Ez egy méltó kiadása a GTO-nak, nem tudom mennyiért mennek, gondolom drágább mint a műanyag BBR, -bár az se lepne meg ha nem- de ha ők is kiadnák 1:12-ben, tuti elkérnének érte annyit, vagy többet.
A másik meg ami nem fér a fejembe, múltkor néztem egy rezsin Aventadort, 300€ körül és megvéve! Ki veszi azt meg? Amikor ott van 100-150€-val olcsóbban az AA ami olyan szép hogy megszólal, és mindene nyílik, még a kis motortér előtti légbeömlők is.
Vagy ez a Kyosho féle "új" Testarossa / F40 vonal ? Kinek fog az kelleni amikor a 20éves modelljük autentikusabb.
Mert az oké mikor rá vagy "kényszerítve" egy rezsinre, mert szép és jó és senki nem adta ki, (és valószínűleg már nem is fogja) de így hogy ott van fémbe (és nem egy welly / maisto kategóriába) fullosan, nyithatóan.........