Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Abba, meg a béna majsztó/burágó motortető karokba, de amúgy valóban teljesen korrekt gép.

Ezt a limitet én se nagyon értem, de még -vagy inkább pont- így se vészes az ára, figyelembe véve hogy mennyi mindent tud... ilyen darabszámú nyithatatlan, kormányozhatatlan, guríthatatlan rezsinek is ennyiért vagy többért mennek.

A Kyosho-nak régen volt egy Masterpiece féle feltörési próbálkozása, a doboz is tök más volt, és talán csak egy kis vonalkódon volt ott hogy Kyo.

Ha jól tudom sajnos csak egy-pár Cadillac modellt csináltak meg, de azokat marha jól, 2féleképpen nyitható / buktatható volt a tetőablak, könyöklő, kesztyűtartó, tanksapka is játékos volt, továbbá a kerékkel forgott a kardán / féltengelyek, csomagtartó alatt pótkerék, szerszámos készlet. Belseje természetesen kárpitozva, nagyon jó szinte már "bőr tapintású" műanyagok és úgy tök jó súlya is volt a modellnek, tehát érzésre is nagyon-nagyon rendbe volt.

És a vicces hogy nem nagyon kapott rá a piac, a végén bagóért adták, 20-25ezer körül itthon volt, akkoriban egy tök mezei AA is annyiba fájt.... Bár lehet a Cadi miatt........ Én anno betáraztam egy CTS-V-t... mai napig az egyik kedvenc modellem.

Ezek után valahol megértem a gyártókat, mi a bánatért öljenek egy valag pénzt, időt, energiát, hogyha egy nyithatatlan bármiért is ugyanannyi -vagy még több- pénzt megad a user.