Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ko1122 #262404 Én is voltam itt egyszer... soha többet. Ami miatt mentem, az konkrétan úgy volt a talpra csavarozva akkus csavarozóval, hogy rojtosra törte az alvázát a modellnek. Szinte az összes modell egy másik modell dobozába volt beleerőszakolva, mintha olvasni sem tudott volna az illető aki bedobozolta őket. A pókok, a penész, por és pára rendesen meggyalázta a modelleket és dobozokat is.
Az átalakított modellek miatt sokáig rémálmaim voltak. Én úgy láttam, hogy elég fakezűen voltak összesuszterolva a modellek. Inkább hagyták volna őket gyári állapotban, szebbek és értékesebbek maradtak volna. Persze minden modellnek hiányzott valamije, mindről le volt törve valami. Na és az árakról már ne is beszéljünk. Ha hibátlan modellekről lettek volna szó picit koszosabb/rongyosabb dobozban, akkor még azt hiszem talán helyt állna a megállapításuk, de ebben a valóságot tükröző esetben kb 150-200%-s túlárazásról beszélhetünk.
Én nem sajnáltam az eladót, egyezkedni sem akart. Ő azt hitte, hogy valami világszenzáció az, amit árul. Pedig hát...