Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #262402 Van amihez valóban bűn hozzányúlni, meg ugye van a konstans gányoló aki mindent tönkre tesz, de azért a kettő között nem csak űr van....
Talán a zindexen' láttam egy modellt amin papírból voltak vágva a lámpák, na ez az aki aztán azt hiszi még jót is tett, közbe nagyon nem...
Főleg a rezsineknél látom ezt a nyavalygást, (de ezt már leírtam) nekem szinte az összes rezsinmodellen tuning felni van, rendelésre is csináltam jópárat. Kőegyszerű mivel az alja egy buta síklap két csavarral felfogatva, a kerekek meg két tengely azt csókolom.
Mégis állandóan megy a nyavalygás hogy jaj nem gyári, jaj nem forog, mert aztán marha sokat tologatod a modell ;)
De volt olyan Norev modellem amin ugyanúgy kormányozni lehetett meg tili-tolizni, még se kellett senkinek... mer' nem gyári!
Volt eladó átfestett modellem is, profi mód fényező csinálta, nem tudtál belekötni, leírtam mindent miért lett átfestve, mégis 5ből 5 embert az érdekelte hogy DE MIÉRT lett átfestve? Ki csinálta? Miért csinálta, hol csinálta? Nem tökmindegy ?????? Megnézed, ha tetszik megveszed ha nem ég áldjon.
Aztán volt újrakárpitozott modellem, azt nem mondom hogy Autoart féle, de egy Minichamps, Norev szintet simán hozott, és persze az ultrabéna tejfölösdoboz műanyag beltérnél 1000x szebb volt....
Ott is ki csinálta, hogy szedte szét, miért szedte szét ... Persze a kutyának nem kellett az se, végül sz.réhugyé' elcserélgettem őket.....
Úgyhogy átalakítani szigorúan csak azt amit SOHA nem adsz el, most is még van pár beragadt-átalakított modellem, de fel se rakom őket mert nincs kedvem regényeket írni, meggyőzni azt aki úgy se lehet..... meg bukni se akarok rajtuk, most "anélkül" is elég döcögős az eladás.
Ui.: jó lett a 430-asod :)