Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    A "világ piac" veri fel az árát, nézd meg ott mennyibe kerül. Ez az ár még szolid. Tény, hogy Elite egyik legjobban sikerült 308 GTS-e. Nem egy összehasonlításban még a Kyosho-t is veri. A hátsó áttört rácsos háromszög ablaka jobb mint a Kyosho festettje. A Magnum féle GTS-be nem is nagyon lehet belekötni, mert egyértelműen USA Spec. kivitel, a rusnya visszapillantójával, a se nem QV, se nem sima orr spoilerével. Ilyenek mentek az USA piacra. Mondjuk, ha már így felverték az árát, bár ez előre nem volt látható, legalább a filmes jogokat megvehették volna hozzá és a ROBIN1 rendszámot rányalhatták volna... Az, hogy a doboza filmszalag mintás és a Movie sorozatban adták ki, nekem még kevés...
    De az árról, tudod, ahogy mondani szokták: annyit ér, amennyiért megveszik. Megmondom őszintén, én annyit nem adnék érte, hiába Elite, hiába Magnumos. Benyelem a Kyosho festett háromszög ablakát, de az legalább egy európai kivitel, egész jól megcsinálva. Persze annak az ára is az egekbe ment, szerintem az Elite Magnum ára miatt.
    Amúgy abban a hirdetésben még részletezni kellene a California-t is. Most az melyik? A piros V8 2010-ből, vagy a Ferris Bueller féle, filmes 250-es 1961-ből?
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.02.27. 19:35:45