Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Összefoglalva: én itt megírtam (#262127), hogy vettem egy 575 Superamericát 35eFt-ért, ami helyett a világpiacon vehettem volna egy Elite-et asszem 60-ért. A kolléga olvasta itt, de ott posztolt, hogy mekkora hülye az, aki eladta nekem, meg hogy mikor vettem, 2005-ben?
Közben utánam nézett, olvasta a blogomat és megvette volna a Fujimi/TrueScale F50 GT-t 80eFt-ért. Én válaszoltam neki halál normálisan (asszem nem szoktatok tőlem bunkó beszólásokat olvasni), hogy a modellt tavaly vettem és sok sikert kívántam az eladáshoz, de jeleztem, hogy ott nem fogok offolni, keresen meg emailben, ha gondja van.
Közben kikívánkozott belőlem, hogy maga az 575 SA sz'tem egy elég ronda autó (pedig én azért eléggé Ferrari-fan vagyok) és sok HW E és Fapad kiadásnak feláll az üvegtető egyik sarka (nekem is volt olyanom és fel is állt) és csak azért vettem meg, mert 1. minden Ferrarit meg akarok szerezni, amit tudok, 2. Super Elite-t szereztem, 3. 35eFt-ért, (itt teszem hozzá: 4. nem áll fel a tető sarka).
Végül felvillantottam, hogy az F50 GT nem eladó, de egy F/TS 250 SWB Breadvanért megkaphatja. Erre mindent töröltek.
Ja, és meghívtam, hogy ne csak olvasson, írjon is ide. Hasznos tag lenne valaki, aki tisztában van a világpiaci árakkal
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.02.01. 17:16:20