Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Kár, érdekelt volna a téma.
Mostanság nincs igazán prémium die-cast gyártója a márkának.
A Kyosho talán egyedüliként. De ők is éveken át ígérgetnek (355 Challenge, 512 TR HE változatban, stb.), aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem...
Vagy a mi még rosszabb, lásd a HE verziós Testarossa-t, nem sok köszönet volt benne. De az legalább jó drágán.
GMP újra indulásról volt szó, de ők sem nagyon emlegetik, hogy ismét Ferrarit gyártanának. Ők is inkább a Plymouth Road Runner-ről húznak le újabb és újabb bőrt.
CMC Ferrari tekintetben "bezárta a kertkaput".
HW téma ismert, már a honlapjukon kép sincs a Ferrarikról.
Bbrurago? Nekem a ők a "fekete ló". Régi Maisto-s cuccok újra csomagolva (348 TS, F50, stb.), néhány kép a LaFerrari-jukról, ami még csak Race&Play, vagy kitt formában van, California T Race&Play-ben kézzel foghatóan már itthon is, de Signature-ként itthon semmi. Tudtommal Németországban, (Modelissimo, MCW) már lehet endelni. De képről ezek sem azok a kimondott áll leejtő termékek. Remélem csak egyenlőre.
Szóval, lehet. hogy jót tenne kis vérfrissítés AA-tól. De úgy hallottam, ők is egy új "irányzatot" próbálgatnak. Nem resin, de nem is die-cast. Műanyag kasztni, nyitható elemekkel. Érdekelne, hogy milyenek lettek, vagy lesznek. A fene tudja, lehet, hogy nem is rossz irányzat... Die-cast-nál macerás az öntvény kialakítás, hogy szép, pofás, arányos legyen. Resin túl szobor szerű, néhol (alváz) végletesen leegyszerűsítve. Szóval, lehet, hogy egy ilyen felemás műanyag dolog lenne a jó kompromisszum. Azért műanyagból is lehet jót, szépet gyártani.
Például Trabant.
Na, egy szó mint száz, azért jó lenne, ha igaz lenne. Egy 288 GTO nekem is tetszene, már-már megalkuvó leszek és BBR resinben is jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.09.26. 15:46:25