Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
spyderco69 #259822 Sziasztok!Hozzám is megérkezett a várva vàrt HWE 458 Speciale sárgában.Mint ahogy korábban írtam, nagyon tré lett az utolsó szériák minősége!Hát sajnos bejött ...ennyire szar minősèget már rég láttam ennyi pénzért.A laferrari utàn szàmítottam rá, hogy drágább lesz, ami be is jött.De nézzük.A sárgát választottam, mert az jött be a legjobban, élőben az a legszebb szerintem vagy a piros arany felnikkel, de az ugybár csak a matt feketéhez van.
A legrondább része az a hátsó kerék.Iszonyatosan nagy a hely, ráadásul a fekete felni mintha összeolvadna a gumival...a tengely a legdurvàbb.Lehet tologatni jobbra meg balra, valahol mindíg kilóg...elöl meg mintha rövid lenne.Felcserélték volna?
A motorháztető sérülés okozása nélkül nem nyitható, alig van hézag.A fekete csík matrica elég búcsus...A jobb oldali visszapillantórögzítést pedig összekenték sàrga festékkel és pár helyen épp hogy láthatóan, de lepattogzott a festék.A kipufogóvég meg eltérő hosszúságu.
Szomorú vagyok...nagyon.Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire beleszarnak a Mattelnél.
De itt vannak a képek.