Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Talán van azért Elite, ami ér 100€-t. Az 599 XX Evo, a 458 GT2-k. Talán. Azoknál nem sok mindenbe lehet belekötni, szinte semmibe. LaFerrariból kellene egyet látni igaziban, kézzel megtapogatni és úgy véleményt mondani. Itt kérek elnézést azoktól, akinek már van, de ők szubjektív véleményt adnak róla. Érthető, én magam is azt adnék. Adott egy nagyon vágyott, nem is olcsó modell. Van aki látta az előzetest Nürnbergben és nem volt jó véleménnyel róla. Azért azóta csak javulhatott a minőség. Szóval a fene tudja, drága, drága. Nem is kicsit. Adják alapból nem olcsón, plusz még ez a licence mizéria is "jót tesz" az árak alakulásának.
LaFerrari esetében szerintem Elite ügyesen taktikázott a kiadással. Nem akarlak elkeseríteni és ne nekem legyen igazam, mert tudom, hogy nagyon vágysz egy 458 Specale-ra, de szerintem ennél ugyan ez a cirkusz le fog játszódni. Ezen talán még nagyobbat is tudnak kaszálni, szerintem erre kevesebb fejlesztési pénzt kellet kifizetni.
Jó pár hónapja amúgy talán még a Kyosho házatájáról is rebesgettek LaFerrarit. Ha lesz, az sem lesz olcsó, az is biztos. Akkor azért lehet, hogy nem lesz olyan jó biznisz az Elite féle beszerzés. Ki tudja?
Nem mondom, kicsit fáj a szívem, hogy nem lesz LaFerrarim (talán 458 Speciale-m és 355 Spiderem sem), de egy pofás, jól sikerült 275 GTB-nek én személy szerint jobban örülnék. Ja, és nem tejeszacsiból!