Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Sziasztok!
    Na most lehet, hogy népharagot zúdítok magamra... Sajnálom, de csak így tudom megosztani.
    Na szóval, valamikor augusztusban firkálgattam én ilyen-olyan gyűjtemény kezelő programokról. Zöme fizetős, vagy egyéb módon keseríti meg a gyűjtők életét. Véletlenül találtam egy numizmatikus oldalon egy jó pofa kis programot. Ami egész használható, ingyenes és magyar! A program, "szülőatyja" nagyon pozitívan állt a kérésemhez és valamelyest autómodellesek szájaízének megfelelően átalakította az amúgy éremgyűjtőknek szánt programját. Immáron "hivatalosan" is elérhető az "Autómodelles" gyűjtemény kezelő. Akit érdekel, innen töltheti le a programot: MyCollection gyűjteménykezelő
    Itt a menüpontban megtaláljátok a nekünk szóló letöltési lehetőséget. Ingyenes, nem kér regisztrációt. Próbáljátok ki. Szerintem jó, ügyes. Írtam egy kicsit bővebb tájékoztatót is róla, azt itt olvashatjátok: MyCollector program ismertető.
    Szívesen venném én is és a program "szülője" is az építő jellegű hozzászólásokat.