Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Sziasztok!
Egy kicsit azért konkretizálom az "alanyomat". Őszintén, én nem a 30ezres modellre gondoltam. Nagyon nem 355 kollégára gondoltam.
A srác nevét továbbra sem írom le, a modell amiről szó van egy úgy nevezett filmes autó, piros és amerikai. Szerintem nem a 30-40ezres kategória. Már a minőségénél fogva sem. Csak a napokban láttam ennek a modellnek a hirdetését és gondoltam, hogy lehet, hogy így karácsony "elő estéjén" páran ráizgulnának. Mert azért mégis csak kultikus autó az. Csak jött "gyűjtő kolléga" felvásárolta és rögvest hirdette. Nincs semmi törvénytelen ebben. Az eladó, ahogy 355 is írta, szeretné eladni. érthető. Ilyen esetben nem is tudok pálcát törni felette. Inkább az ilyen vásárlói szemléletet tartom kicsit etikátlan, pitiáner, "kufár" dolognak. Mondom, megértem, ha ebből akar megélni, de akkor csinálja már "ízlésesen". Vegye a fáradtságot és ne ugyan ott árulja tovább. Az írásomat kicsit az is generálta, hogy a sráccal én is keveredtem hasonló "üzletbe". Egy 3-4000 Ft-os modellről volt szó, amire keményen próbált alkudozni. Miután lyukra futott nálam, érdekes módon jelentkezett valaki más, aki szó nélkül vette meg a modellt. A vérnyomásom akkor ment fel, amikor jött a figura átvenni, jött vele az alkudozós kufár haverja is és a lakásom előszobájában adta át neki a modellt, aki ott helyben ki is fizette neki. Na akkor zavartam ki a lakásból őket, hogy gyerekek ez nem tőzsde! Takarodjatok innen! Persze a modell még aznap a Vaterán volt, drágábban. Kis vigasz volt nekem, hogy 1 hónapig a kutya nem érdeklődött utána. Később, a börzén láttam a modellt, beszerzési áron árulva.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.11.13. 09:55:49