Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    ezt most jól körbe írtad.. :)
    Én a nemrég beszerzett legújabb Porsche 911-esemmel voltam hasonló képpen, bár nem az ára miatt, hanem mert nem találtam olyan 1:18 P991-est, amire azt mondtam volna h full ok.. igazából egy AA-kiadásra vártam volna, de már évek óta hír sincs róla, ezért a GtSpirit Turbósa mellett döntöttem.. De szoktak olyan modellek lebegni a szemem előtt, ami gyengébb pillanatomban ki tudna élőben zökkenteni.. pl Countach uccsó verziója. Lp400-asom már volt kétszer is (sárga és kék is), de az igazi egy 5000 sárga v fehér, v babakék lenne.. szóval ha valaki otthon rejteget ilyet, nos.. de ennek hiányában azon szoktam morfondírozni, hogy a jelenleg szerény három darabból álló lambógyűjtimből száműzzem-e az AA (narancs) Diablómat.. Nálam ugyanis a Lambo az a Murcielagónál kezdődik, és ott is ér véget, ha elmenne a Diablóm, tuti felbukanna egy eladó penge Countach, amilyen peches vagyok.. :))) és akkor oda a sor.. Lambóból még az Aventador is lebeg olykor, de az ugye drága az AA-tól, Welly-t meg élőben kéne látni, régebben ilyen lebegős modell volt még a Welly Bentley, de erős voltam... :D
    Na, ne kéresd már magad, hadd szóljon, mi ami elgyengített..? :) kíváncsi vagyok.. :)