Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • pacalburger2
    üdv Gyűjtőtársak! némi tanácsot szeretnék kérni. Biztos voltatok már úgy, hogy megláttatok egy modellt, de abban a pillanatban nem éreztétek azt, hogy feltétlenül szükségetek lenne rá. Viszont, valahogy mégsem tudtatok szabadulni a gondolattól és hetekig, hónapokig ott motoszkált a fejetekben a vásárlás gondolata. Na valahogy így jártam tegnapig, amikor eszméltem, hogy erről jól lemaradtam, mert elvitték az üzletből. Kicsit szétnézve azonban sikerült még találni az autóból, lényegében azonos áron. A fő gondom az a járgány ára, amit azért nem neveznék észveszejtően soknak - más gyűjtők ennek sokszorosát is kiadják egy gépre - Ugyanakkor nem is olcsó a jószág, főleg annak fényében, hogy lényegében igen gyors keresés után sikerült más forgalmazót találnom, tehát nem limitált szériáról van szó. A keret is megvan rá, igazából ez sem probléma, tényleg csak az, hogy baromira köztes kategóriáról van szó: 2-3 szorosa egy átlagos modellnek, ami azért már nem is kevés, de nem is várható el, hogy alacsony példányszámra limitált széria legyen, ami igazából egy cseppet sem érdekel.

Ti mit tennétek?

ui.: a gép nevét és gyártóját babonából csak akkor árulom el, ha hibátlan állapotban megérkezik.