Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Köszi! Ha hiszed, ha nem, tökre így vagyok vele én is mint Te és 355.
Viszonylag közel laktam (lakom most is) a budapesti Warm-Up-hoz. Láttam (és hallottam!) pár Ferrari 458-ast. Még Spidert is. Mindig úgy voltam vele, hogy szép-szép, meg jó a hangja, de ha lenne egy ilyenem, akkor kicsit kipróbálnám és vinném a piacra. Nem okozott orgazmus közeli állapotot. A múltkor jött a GT2, akkor már agyaltam, hogy kelleni fog az utcai. Ez most itt van, hááát ez valami álllllattti! Tudom, sokan kritizálják a kerekeit, valami a perességgel, vagy a méretével nem stimmel, fogalmam sincs. Áhhh, a fenét! Ez állati szép gép! Állati szép modell! Ami külön tetszik benne, az a plüssözés. Lehet, hogy hülyeség részemről, de ha egy valóban padlószőnyeges gépet, plüssözve megmodelleznek, ettől olvad a szívem, mint a vaj. Apróság ez, de olyan mint a kaján a szarvasgomba. Azt sem kell ugye kanállal zabálni, csak ráreszelni egy keveset a kajára és mindjárt a mennyekben van az ember. Nagyon hiányolom ezt a "modelles szarvasgomba reszeléket" az újkori Elite modellekből. Jó, a GT2-ből nem, mert abban nem is volt az eredetiben sem!
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.02. 18:53:06