Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Köszi.
    Nos igen, sajnos Labdacs abba hagyta a blogot. Nekem jó támpont volt a beszerzéseimhez.
    Én nem tudok lenni az új Labdacs. Az ő gyűjteménye sokkal nagyobb, mint az enyém. Ő a saját bevallása szerint is, ezt többször is jelezte, autómodelleket gyűjt. Én, legfőképp a hely hiány miatt, inkább kicsinyített autókat. Ebből fakadóan, nem tud az én ismertetőm olyan részletes lenni. Én, ha lehet, folyamatosan cserélem a modelljeimet, anyagi lehetőségeimnek megfelelően, a lehető legjobb kivitelre. Értsd, bármennyire is jól néz ki pl. egy UT Ferrari 355 Spider, ha a Kyosho beváltja az ígéretét csinál Spidert, 99%, hogy cserélni fogom az UT-t is. Nem a modell értéke, kuriózum értéke érdekel, hanem az, hogy az igazihoz hasonlítson a legjobban. De pl. nem gyűjtök azonos modellből több színben sem. Ettől az elvtől talán csak a Charger-eimnél térek el. Van '68-as szép, GL kivitelű Bullit-om, de ha tudok mégis csak szerzek HEMI motoros ezüst '68-ast és bordó-fehér tetejűt is. Labdacs foglalkozott a modellek forgalmazásával is, jó kapcsolatai voltak kereskedőkkel (úgy tudom), én nem foglalkozom a kereskedelmükkel. Szóval biztos fogok írkálni, de a friss dolgokról nem tudok olyan hamar beszámolni, mint Labdacs. De próbálom kitölteni az űrt a blogja befejezésével. Talán van akiknek hasznos. Na meg ha beleolvastál, más jellegű is a blog. Elején van egy kis bolondos történelmi áttekintés az adott autó évjáratának megfelelően, az igazi autóról infók, amit innen-onnan, (könyvek, net, stb.) szedegetek össze és aztán a modellről a saját véleményem.
    A saját gyűjteményemről nem nagyon csináltam képeket, mindig cserélgetem a polcon a modelleket, a hely hiány ugye... De majd csinálok képeket. Addig is néhány itt: Vitrin