Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    egyébként ez egy örök vita resin kontra diecast
    értelmetlen vitázni rajta
    de egy dolog tény: egy szépen kidolgozott fémmodellnek (CMC de akár az AA-t is említhetném) egy akármilyen resin modell a nyomában sem érhet, egész egyszerűen azért mert ahogy Missa is írja egy szobor, kiviteltől függően lehet az gyönyörű szobor, álleejtős szobor de akkor is csak egy szobor, míg egy szép kidolgozású (itt egy minőségire gondoltam) diecast modell épp a nyithatóság és egyéb rejtett dolgai (motortér, csomagtér stb) válik legalább is a szemembe vonzóvá, értékessé, szerethetővé
    lehet a resin modell a vitrinbe petentűl néz ki "úgy se nyitogatja ott senki" alapon, én azért ha lehet fémmbe választom a gépeimet
    sajna mivel BMW fronton elég fatökűvé vált a modellgyártó társadalom hisz a Kyo és a AA is leállt velük, a Paragon meg csak a modern gépeket gyártja azt se egy hűha minőségbe, így kénytelen voltam mostanában az Otto termékeit megvenni, amik nem is olyan rosszak, sőt vitrinbe tényleg elég jók, de egy percig sem gondolkoztam volna hogy mibe vegyem meg ha lett volna alternatíva
    a legtöbb resin ára pedig arcátlan, mert az tuti hogy egy minőségi fém modell árának a töredékének kéne hogy legyen az ára, és nem csak az alapanyag ára miatt, hanem a pont a hiányzó zárt terek, mozgó, forgó dolgok ki nem fejlesztése miatt