Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Chevys Zsolti #257879
    Sziasztok! Még sohasem érkezett sérült modellem, egészen a közelmúltig. Gondoltam, leírom a tapasztalatom... A CK-tól rendeltem 2 ugyanolyan modellt, melyeket közös dobozba, igen gondosan csomagoltak. Az egyiknek a doboza volt két helyen is megnyomva, míg a másik sértetlen volt. Ez volt az első rossz jel, mert a nagy közös dobozban nem sérülhetett csak az egyik... A dobozt még benyeltem volna, de a meglepetés ezután ért. Kinyitottam, és akkor a modell hátsó kereke kidőlt oldalra. Ennél jobban csak az lepett meg, mikor megláttam, hogy korábban próbálták visszaragasztani a kereket a helyére. Egész egyszerűen ragasztós volt mindkét felület. Fényképeztem, és írtam a CK-nak. Finoman, udvariasan, nem fenyegetőn. Sajnálattal vették tudomásul, és -nagyon okosan- próbáltak kártérítést fizetni. (nyilván próbáltak szabadulni a sérült modelltől) A teljes vételár visszafizetését kértem. Rendben, küldjem vissza, és kifizetik. Így is történt, majd arra gondoltam, bepróbálkozok a postaköltséggel. Kértem, és szó nélkül utalták még aznap. Ahogy a csomagot megkapták, a modell árát is visszaküldték... A lényeg, hogy első körben próbáltak simlizni azzal, hogy a sérült autót küldték el, (az utolsó rendelhető darab volt, azóta a honlapjukon nem elérhető) viszont utána nagyon korrektek voltak!