Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
BBR News
Ma beszéltem hozzáértővel és kaptam vadiúj BBR katalógust.
A Sergio vörös. A lenti kép szar. Dinoenzo szeme jó.
A 375 AM vörösben sosem létezett, a modell belseje nem is ugyanaz, mint Agnelli gépéé, úgyhogy az egész autó egy fikció. Ez egy "ilyen lehetett volna szériában" modell, ami azért készült, mert a BBR is tudja, hogy vannak vörös-fetisiszták. Én nagyjából le*rom, hogy vörösben nem létezett. Nagyon hiányoznak az '50-es évek a vitrinből.
Az imáim részben meghallgatásra találtak: övidesen érkezik műgyantából (de nem diecast, ezért csak részben), több színben az 1967-es Ferrari 365 GTS California Spyder. A BBR Blue Moon sorozatban jelenik meg, a kisker ára 250 euro körül lesz.
Innen már csak kis lépés az 500 Superfast, az egyik nagy kedvencem. Hajrá BBR, menni fog az!
Készül még valami Ferrari Spyder a BBR műhelyében. Annyit tudunk róla, hogy ikerlámpás, de nem tudtuk beazonosítani, a nagykönyvekben elég kevés dupla lámpás Ferrari Spyder van. Betojok, ha a 330 GT Michelotti lesz az. Nekem nagyon bejön.
És még egy utolsó hír: előrendelhető a Ferrari 340 Panamericana. Kötelező darab a BBR 375-ösök mellé. Szintén BBR Blue Moon, kb. 220 euro.