Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
a minap megvitattuk hogy az AA egyik újdonsága, a Maserati MC12 remélhetőleg kinövi kezdeti gyengeségeit, úgymint ordenáré illesztési hézagok meg az orrára eső kasznit meg a lámpaburák hiányát, és a széria változat már szép lesz. De aztán jobban megnéztem a róla megjelent többi képet és a kezdeti örömöm ismét csalódásba hajlott. Nekem megvolt az Elite verziója ebből a gépből és pont azért adtam el mert aránytalanul nagyok voltak a kerekei és nagyon vastagra sikerült a penge rácsok az orrán. Az AA gépén úgy látom a kerék arányai megfelelőek lesznek de itt is bumszli vastagok a penge rácsok.....bakker de miért??? ettől az AA sokkal szebbre kellett volna hogy megcsinálja, ettől sokkal többre képesek náluk, ez az egyik legszebb része a típusnak, ezt nem lenne szabad elb@szni!!!
Gondolom ez öntési(vagy sajtolási) probléma, nem bírnak vékonyabbat csinálni ebből az anyagból, de könyörgöm ez engem nem érdekel, tessék megcsinálni arányosra, egy modell ami valószínűleg 200 euro felett lesz igen is nézzen ki makulátlanul és nem érdekelnek a technikai problémák, ennyi pénzért nem
és ez a probléma valószínűleg nem az előszéria vagy a prototípus baja, ez már ilyen marad végleg.....sajna
Íme összehasonlításul a modell és az 1:1 gépről készült képek, mindenki döntse el jó lesz e ez így