Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • oritomi
    Hát pedig 1 hónap.
    Volt hogy egy nap ezt hozta a postás:

Nah ekkor asszony pajti besértődött.Elismerem elkapott a gépszíj.
    A felső sor volt a kezdet.
    A kedvencem a skyline az volt meg legelőszőr.Az 2-3 éves kb.
    Aztán elég olcsón jött egy mondo lambo kitt összeraktam szép meg minden elég jó minőségű.Aztán hónapokra rá megvettem a vissza a jövőbe 1/24 autóját mert eredetileg mozi figurákat gyüjtök és az illett bele.
    Aztán ebayen megláttam kép alapján azt a szép piros skyline-t.Nem igazán illik a képbe mert távirányítós meg asszem 1/20as.
    Na és itt indult el valami.
    Ebaynek nekiestem és rendeltem elég dúrván.Kezdetben az olcsó burago és HW-ek jöttek,aztén volt olyan ami pár font volt (5-6) és az olcsó welly (10-12font) modelleknek sem tudtam ellen állni,mert olcsó volt és szerintem elég jó minőségűek bár vannak gyenge pontjai.Aztán belefutottam egy maisto gtr mercibe.Na az abszolult kedvenc lett,nagyon részletes kidolgozottság a felfüggesztésnél a rugó fém rugó nem holmi imitáció vagy műanyag.(Pedig a Maistot nem láttam, hogy valaki a jó minőségű gyártókhoz sorolná).
    És itt döbbentem rá, hogy inkább a minőségre fogok rámenni nem a mennyiségre.
    Ennek egy részét le is írtam az első hozzászólásomban csak éppen nem jelent meg,eltünt.
    Múlt héten több mint 200 fontért vettem modellt,ekkor megint berágott asszony és szólt hogy jön karácsony,meg a névnapja meg telelni is el kellene menni,meg hazalátogatni(igen UK-ban vagyunk) szóval most visszább vettem egy kicsit.Ezért van hogy most csak 2 modellt várok már :D
    Leírom, hogy mi van,de ti mint profik szerintem vágjátok.Én csak azért írtam amit írtam mert a kezdő amatőrök mint én egy képből nem tudom hogy hw hw elite autoart kyosho van a képen.Talán egy bbr vagy cnc-t már felismerek hogy nem burago :D
    Szerény listám:
    1:24
    Nissan skyline R34 GTR Maisto
    Lamborghini Reventon Mondo Motors
    Delorean BTTF Welly
    1:20 Nissan GTR RC
    1:43 Ford Mondeo MK3 5 doors Minichamps
    1:18
    Ferrari Testarossa Burago
    Ferrari 348TB Mattel Elite
    Ferrari F40 Burago
    Ferrari F50 Burago
    Ferrari Enzo HW
    1976 Ford Grand Torino ERTL
    Delorean BTTF 3 Sun Star
    1967 Ford GT500 custom Shelby Collectables
    1966 Shelby Super Snake 427 S/C (AC Cobra) Shelby Collectables
    2008 Shelby GT Convertible
    Ford GT Concept Car Beanstalk Group (Pauls Model Art)
    Dodge Ram 1500 JADE
    Dodge Charger Daytona R/T Welly
    Dodge Viper GTS Coupe Burago
    1970 Plymouth Cuda ERTL
    Nissan Skyline GT-R R34 AutoArt
    Bugatti EB110 Burago
    1972 Pontiac Firebird Trans Am Welly
    Lamborghini Diablo VT AutoArt
    Lamborghini Miura Polistil
    Nissan 300ZX Twin Turbo Kyosho
    Maserati MC12 HW Elite
    McLaren F1 GTR UT