Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
amiket összeírtál az mind szép és jó, de ezeknek jó részét tudja a konkurencia is...jóval olcsóbban
pl.: a forgó kardán meg kardánycsuklók működnek a 18-20 ezres HW61 modelleken is, nyitható tanksapkát kapsz Kyo modelleken is már 25-ért (CTS-V) ezen már mozog a kartámasztól fogva a napellenző meg a napfénytető is
tudom az általános minőség hatás meg aprólékosság adja a varázst ezen modelleknél meg a nagyon limitált kiadás számok, de nagyon durva árakról bszélhetünk 1-1 ilyen modell esetében, főleg az Exotonál
Amúgy a leszedhető kerékben sem látok nagy fantáziát, miért jó?
egy dioráma elkészítésénél még ok a dolog, ott kifejezetten pozítiv, de amúgy alig tudok elképzelni olyan élethelyzetet amikor erre szükség lehet, csak max a tudat hogy megtehetnéd hogy leszedd ha akarnád
amúgy az ilyen kiszedhető, mozgatható műtyűrökkel, apróságokkal kapcsolatban nekem mindig az a tapasztalatom, hogy mikor megérkezik, akkor kipróbálom, elcsodálkozok rajta, büszkén mutogatom a családnak, aztán nagyjából már sose piszkálom őket, mert vagy félek hogy letörik, vagy egyszerűen csak értelmetlen dolog pl. egy kartámaszt nyitogatni le-fel
nekem sokkal fontosabb a pontos illesztések, az arányos test és kerék, magyarán az összhatás meg a motortér kidolgozottsága, a többi már csak hab a tortán