Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bodzamaci
    Tisztelt Uraim !
    Segítek Önöknek, mert látom, hogy nem tudnak dűlőre jutni a modelljeimmel kapcsolatban.
    A modelleket nem "piszkálom" ! Minden modellt, számla ellenében Kínából vásároltam. MIVEL EZEKET AZ ÜZLETEMBEN ÁRUSÍTOTTAM, EZÉRT A SZÁMLA, IGAZOLÁS MEGLÉTE KÖTELEZŐ VOLT. (Árusítottam tuning kerekeket is, de átalakítással nem foglalkoztam. Például Kínából jött "kilós" BMW és mindenféle 1:18-as kerék egy nagy reklámszatyorral...) A modellek is mind Kínából jöttek, volt arra kapcsolatom, hogy a gyárból kikerülő HIBÁTLAN próbaszériás darabokból kapjak néhányat. Senki sem állította, hogy csak egy darab fehér Bentley létezik, mert én kettő darabot is vettem onnan. (A fehér Bentley végül gyártásba sem került!)A festés szerintem tökéletes, mert sok más gyártásba került, kereskedelmi forgalomban ma kapható Minichamps modellemnek hibás volt a festése, motorháztető, stb. Az Alpina C1-et szintén Kínából vettem, és mivel tökéletes darab ezért nem érdekel, hogy a Kínai eladó honnan szerezte, vagy, hogy hol és hogyan készült, vagy adott esetben melyik gyári dolgozó és hol csinálta. Engem az érdekel, hogy modell AUTENTIKUS-ÉLETHŰ MÁSOLAT, működik rajta minden, forognak a kerekek, kormányozható, plüss, nyílik mindene, és tökéletes a festése. Én minden modellemet dokumentált, legális tranzakciók keretében és készen vettem, és ha tökéletes volt a minőségük, akkor nem érdekelt soha, hogy ez most hivatalos gyári verzió, vagy csak egy professzionális kis példányszámos kínai kézimunka! A a többi nem érdekel, mert szerintem egy igazi gyűjtő nem ezzel foglalkozik, hanem a megszerzett gyönyörű modellel, amit a pormentes vitrinjében kiállít. A BMW és ArtCar dobozok pedig szintén Minichamps konténerben jöttek, kilós árban. Volt belőlük, vagy 200 darab is, de lassan elkoptak. Az eBay kontót csak "kölcsönbe" használom, amíg a maradék holmim is elkel. Az üzletemet bezártam, modellügyben senkinek sem tudok segíteni, a dolog a továbbiakban nem érint. Ezért külön megkérek tisztelettel mindenkit, hogy ez ügyben ne is keressen! Üdvözlettel, Zsolt.