Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Engem nem kell védeni, meg szerintem Hamhuszt sem. Peet. Te tudod a legjobban, mivel Te is úgy tudom hasonlóan vélekedsz, ha elutalod a pénzt (főleg egy idegen számlájára, de még ha ismered is - nekem első vásárlásom lett volna nála) akkor ha a késedelem lehetőségére nem hívják fel külön a figyelmed, gondolom elvárhatom, hogy azonnal ki is szolgáljanak. Hülye példa, de a kenyeret se sütés előtt szokás kifizetni... És mondom, ezzel se lett volna probléma, de kb. 2 hétig én abban a hitben voltam ringatva, hogy a modell azonnal átvehető, ráadásul megegyeztünk hogy vaterán kívül veszem meg. Azért én azt hiszem egy ilyen élmény után, bárki negatívot adna az aukciós oldalon, mert még nekem meg lehet magyarázni hogy késett, stb. de ahhoz kell némi pofátlanság, hogy olyas valamit hirdessek hetekig, ami nálam sincs, arra sincs garancia hogy nálam lesz (mert postán elveszhet - bár ez vásárlás után is előfordulhat - vagy esetleg sérülten érkezik) és ami abszolút elfogadhatatlan számomra, hogy ha valaki egy "nem létező" modellért pénzt fogad el!
Korrekt ember ilyenkor azt mondja: Figyelj, ne utald még a lóvét, mert itt sincs az autó, majd ha itt lesz, és minden rendbe, elutalod!
Ezzel szembe nekem kb, úgy volt beállítva a dolog, hogy már többen pályáznak rá, és igyekeznem kell, nehogy elvigye más hangsúlyozom, a még képzelet beli modellt!
Én elhiszem hogy korrekt csávó, de nem kell ilyenekkel kísérletezni, főleg első vásárlásnál! Én ilyet azért sosem mernék megcsinálni, aki nekem utal, annak mindig a megbeszéltek szerint küldöm a cuccot, ha pedig mégsem tudom valamiért, azt azonnal közlöm, ha már belém fektette a bizalmát azzal, hogy egy vad idegen ember számlájára pénzt utalt (még ha itt tudjuk is kiről van szó).