Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Nem fikáztalak volna be! Pontosan ezért nem írtam nevet... Csak a mai napig nem értem, hogy miért nem lehetett nyíltan megmondani, hogy a vaterán olyasmit árulsz, ami nincs is nálad. Direkt pénzé tettem mindent amit tudtam hirtelen, hogy minél előbb fizetni tudjak és minél előbb nálam legyen a cucc. Nem egy nap alatt beszéltük ezeket, hanem kb. 1 hét volt csak az a folyamat, hogy megegyezzünk az autó végleges árába, én elutaltam a pénzt, aztán úgy kellett a leveleidből kisilabizálnom, hogy valójában nincs is nálad!
Ha azt mondod eladtad másnak, vagy azt mondod már nem eladó, az nem érdekel, én ilyenekért sosem hisztizek, ha valami nem nálam köt ki. Viszont ha valamiért már pénzt adok (nem is keveset) akkor elvárom hogy legalább tisztán lássak! És itt sem a késéssel volt baj, mert előfordul, csak legalább elmondanád őszintén mi az ok. Ráadásul mikor írtam, azt is oda írtam, hogy két napot még várok, Te berágtál egyből vissza küldted a pénzt, aztán meg másnap írod hogy ott a modell (pont az általam "szabott" határidőn belül.
Egyébként megnyugtatás képen most is ajánlottam Dinoenzo Lacinak hogy vegye meg nyugodtan tőled, szóval nem fikázlak, még ezek ellenére sem, csak arra szeretnélek rávezetni, hogy más pénzével ne játsz, mert rosszul is el sülhet.