Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
dinoenzo #246113 Nem kérdezte senki :)
De van ilyen,meg olyan gyűjtő!
Én nem a spájzolós ,vásárlás függő,raktározós "pocok" gyűjtő vagyok.
3 db vitrin = 3 db AA 1:18-as gép oszt ennyi.
Egy 15-20-50-100 db-os gyűjtemény meg igazán megérdemel egy vitrint szerintem.
Én szeretem nézni a gyűjtői munkásságom,és a "pénzem" gyümölcsét,mivel optikailag egyben látvány nagyon is inspirál,motivál a további bővítés,és modell,modellek vásárlására.kb 4 hónapja dobozban volt az összes autóm,és egy nüansznyi választott el a komplett gyűjteményem eladástól,felszámolásától.
Akinek nem T-shirt-je ....az ne vegye magára!
Ha van mit megmutatni,akkor azt meg is kell szerintem (lásd múzeumok ásvány,madár,festmény gyűjtemények).
Nem a menőzés a lényeg,mert nem vagyok 14 éves már :)
A többi kollégának adok irányt,inspirációt,ötletet stb....(nem a Ferrari a sztár).
Vannak szerintem itt is olyan emberek még,akik bele bele kapnak a vásárlásba,aztán 1 hét múlva meg a vaterán árulgat.Én miért nem árulom a modelleket?! Mert modelleket gyűjtök,és csak azt veszem meg ami igazán kell (nekem is van kb 20 db nem szeretem modell,de kötelező darab a gyűjteményemben).Aztán jönnek a de jó neked,mert van CMC-d stb..,meg nekem soha,de soha .....140 euró-ért lehet már venni CMC-t Audit,Mercit,Porschet..,de itt sokan a 200 eurós Kyosho-t,meg a 220-as AA gépeket teszitek a listátokra,akkor miröl is beszélünk?!
Fölösleges dolgokról beszélünk,mert aki nem érti meg a mondandómat az nem is fogja soha!