Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • dinoenzo
    MIVEL A "NEM CSAK BLOGON" NON-STOP CENZÚRÁZIK A BLOG MOTORE (KB. FEBRUÁR ÓTA) GÉP (MADE IN KINA) ,EZÉRT AKKOR ITT OSZTOM MEG A VÉLEMÉNYEMET A CMC CALIFORNIA GÉPRŐL :)

A pélóm,és a joysztikom tele van azzal ,ha egy órán át gépelek egy kommentet...,és amire végzek vele,akkor ki is írja a gép,...,hogy olyan kifelyezéseket,vagy linket használtál a kommentedben,amely TILTOTT!FOGALMAZD ÁT,ÉS KÜLDD EL ÚJRA (100-ad szor is aber dasz gleiche sájsze)

Persze Camaro,Hamhusz,Missa,és mindenki zavartalanul kommentelhet,de én február óta csak ezt kapom,ha merek írni a" NEM CSAK BLOGRA"......TILTOTT KIFEJEZÉSEK....FOGALMAZZZZZD MEG ÚJRA....(nem bírja a szlenget,ercsi kifejezéseket az oldal)

MÁS....TAMÁS:

Nagyon várom már ezt a modellet,mivel februárban kifizettem a zsét előre,és azt hittem,hogy én pondró már márciusban brümmöghetek vele a flaszteren.Sáde ...így 30-on túl sajnos még hiszek a mesékben (lásd EXOTO a világ legtökéletesebb mindensége....egy nagy kulát). Na azóta kicsit a HE gépekre nulla faktorral nézek!

A CMC California:

-vörösben nulla a modell
    -a szélvédő állása,vagy szöge nekem JEEP WRANGLER-es (gáz)!
    -ez lesz a 9. CMC
    -nekem kicsit túl sablonos így 2012-ben látni a 2005-6-os megoldások visszaköszönését a modellen.
    -nem ártana kicsit tartani a CMC-nek az Exoto-val az ütemet ( a plussz 100-150 eurós árért azért csak-csak nyomathatnának 1-2 extrát)
    -az ajtó + zseb (futottak még )
    -a műszerfal :(
    -a motore (már láttuk köszi Alber W. CMC salse manager)
    -a féktárcsa sablonos
    -a fék sablonos
    -a modell alsó része sablonos (tudom,hogy réz csövek kábelek tekeregnek unalmas)

Csak a csomitartó pöcök mechanikája érdekel ,illetve a kerekek csapágyazása!

Elöbb venném meg a modellt szürkében ,mint vörösben.

FEKET-VÖRÖS COMBO-ban AZ IGAZI A CALIFORNIA!

Kár,hogy a HW-ELITE 250 California elöbb kijött,mert így nekem ez a modell nem nagy durranás!

Remélem,hogy a CMC 312 Berlinetta kicsit jobban nyálcsorgatósabbá teszi az inger küszöbömet!

ÜDV..... PUZSÉ DINOENZO :)