Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    értem, minden építő jellegű kritikát elfogadok, ami jobbá teheti a dolgokat
    nos az élességgel valóban küzdök, és ezen a progi is csak segíteni tud, teljesen kiküszöbölni nem fogja, amennyire én tudom használni ezeket az a tapasztalatom, hogy csak a jót tudja jobbá tenni, a szar képből csak valami használható közepest, nyilván ezek sem csoda dolgok
    valószínű állvány sokat segítene, van is, csak jobb szeretek kézből fotózni, úgy gyorsabban tudok több szemszögből fotózni
    amúgy az hogy csak bizonyos részei élesek mások nem, ez néha tudatos, most nagyképűen azt mondanám művészi játék :))), de azért többször csak így alakul, azért mert közelről fotózok és és az élesség tartomány csak egy bizonyos részét fogja be a képnek
    megoldás lenne ha messzebbről fotóznék, hogy telibe legyen éles, de akkor meg ki kell vágni a felesleges részeket, de akkor meg romlik a felbontás, megoldás 10 feletti Mpixelel dolgozni, hogy maradjon tartalék
    gondolom én
    a háttérrel kapcsolatba meg voltak már levél váltásaink, nem igazán tudtam magamévá tenni a technikát, nem értem pontosan a mikéntjét, amivel meg most dolgozok progi meg egészen biztos nem tudja, ez ahhoz túl egyszerű
    olyan mint én :))))))
    különben is egy helyi srác egyszer azt mondta ez nem fotó topik, mit verem magam ezeken a dolgokon
    rájöttél ki lehet ez a srác???